Pepparkakshus

 
Mitt och pojkvännen projekt igår. Även om kristyren vart lite knacklig på vissa ställen så måste detta vara det snyggaste pepparkakshuset jag gjort under mina år.

Jobbig situation

 
Ja vad har man hållt på med denna vecka då? Jag har stått som butiksinformatör för ett äpple märke, i lilla Rättvik. Var väl kul att arbeta med sånt, att få tjäna extra pengar är alltid trevligt. Mindre kul var att jag höll på att lägga en pizza på golvet inför en kund samtidigt som jag var nära att svimma, kan berätta den lilla historien om den incidenten.
Jag vaknade ganska sent på morgonen, så istället för att äta smörgås till frukost som jag annars alltid gör, så slängde jag i mig flera tjockpannkakor som stod i kylskåpet ''det här blir jag mätt på och jag kommer inte behöva äta mer på flera timmar''. Jag går till butiken jag ska jobba i. Står i butiken i ca 30min, då känner jag mig precis otroligt illamående och ser hur allt börjar snurra, så jag skyndar mig därifrån och går mot lagret så jag kommer bort ifrån alla människor. Så fort jag kommit in på lagret så mår jag bra igen. Jag går tillbaka ut i butiken för att fortsätta arbeta, kan ju inte bara låta äpplena stå där liksom. Jag klarar av att stå där i 40 min tills jag känner att huvudet börjar snurra igen. Går in på lagret. Mår bra igen. Går tillbaka ut. Klarar av att stå ca 40 min igen, jag står och snackar med en kund och då som en blixt så slår yrseln till medans jag pratar med kunden så jag kan inte bara gå därifrån, jag mår otroligt illa också och trodde jag skulle spy när som helst, tillslut så är samtalet med kunden klart och då skyndar jag mig mot lagret, på vägen dit är allting jag ser helt svart så jag ser absolut ingenting men jag klarade mig sjukt nog ifrån att svimma och spy. Tack för det iallafall!
Väl inne på lagret så tar jag en alldeles för tidig lunch rast och köper allt som har med energi och göra i butiken, efter jag fått i mig det så klarade jag av att jobba resten av dagen i ett och samma arbetspass. Så jag hade alltså energi brist, tydligen ingen energi alls i pannkakor... 
 
Känner flera som inte äter frukost på morgonen, hur klarar ni människor av dagen?
 
 

Bulldog canvas

 
Målade denna snygging som nu får pryda väggen!